Από τις 09:30 έως 20:00 Καθημερινά - Σάββατο από 09:30 εώς 16:00
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Καλάθι Αγορών
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Πληροφορίες Πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους 
λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε και στείλτε μας με fax στο 2109611670 ή με email στο info@gamesclub.gr το αποδεικτικό του αντίτιμου κατάθεσης αναγράφοντας υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο καταχώρησης της παραγγελίας και τον αριθμό ταυτότητας της παραγγελίας.

Εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή αποστέλλουμε την παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει άμεσα.
Επιλέξτε όποια τράπεζα επιθυμείτε από τις παρακάτω αναλαμβάνοντας όλες τις ενδεχόμενες χρεώσεις /κρατήσεις ώστε σε εμάς να πιστωθεί το καθαρό ποσό που αναγράφεται στο σύνολο της παραγγελίας:
 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  18100121492  -  ΙΒΑΝ  GR2601101810000018100121492

EUROBANK
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  0026.0523.39.0200089612  -  IBAN  GR0202605230000390200089612

ALPHA BANK
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  386002002002427  -  ΙΒΑΝ  GR0501403860386002002002427

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΛΟΥΙΖΟΣ Γ.

 
Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά χρημάτων απο άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τις χρεώσεις μεταφοράς του εμβάσματος πρός τις συνεργαζόμενες σε εμάς τράπεζες.

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard , Diners & American express.
Όλες οι ηλεκτρονικές πληρωμές στο κατάστημά μας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία 
(ονοματεπώνυμο, αριθμό & ημερομηνία λήξης της κάρτας κτλ).


Αν θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα για οποιαδήποτε αγορά απο το κατάστημα Γλυφάδας θα πρέπει να έχετε μαζί σας και την ταυτότητά σας, την οποία θα πρέπει να δείξετε οταν σας ζητηθεί.
Για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας στο ηλεκτρονικό καταστήμα www.gamesclub.gr δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.Το ίδιο ισχύει και αν παραγγείλετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Στην περίπτωση που έχετε κάνει παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας κατάστηματός με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας για αποστολή στον χώρο σας, εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή απο την τράπεζα σας (συνήθως μεσα σε 24-48 ώρες απο την στιγμή καταχώρισης της παραγγελίας σας) θα  αποστέλνεται  άμεσα στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει. H παραλαβή πρέπει να γίνει μόνο απο τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας ο οποίος θα πρέπει να επιδείξει και την ταυτοτητά του κατά την παράδοση. Παράδοση σε τρίτο πρόσωπο η χωρίς επίδειξη ταυτότηττας για πιστοποίηση στοιχείων δεν θα γίνεται και το δέμα θα επιστρέφεται στο κατάστημα στο οποίο θα παραμένει για παραλαβή μόνο απο εκεί. Σε περίπτωση που ζητηθεί να αποσταλεί ξανά θα χρεώνεται πάλι η αποστολή. 
 
Για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού της παραγγελίας σας μέχρι και σε 48 δόσεις (Το επιτόκιο εξαρτάται από την τράπεζά σας).
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας για την οποία εχεί χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα η επιστροφή του ποσού γίνεται απο 5-10 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τραπεζά σας. Η καθυστέρηση οφείλεται σε διαικπεραίωση/διακανονισμό των συμβαλλόμενων τραπεζών και σε καμία περίπτωση στο ηλεκτρονικό καταστημά μας. Μπορείτε να καλέσετε και την τραπεζά σας για περισσότερες πληροφορίες.
 
3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης από λογαριασμό paypal.

 Eπιλέξτε τα εμπορεύματα που θέλετε και στην συνέχεια στις επιλογές πληρωμής επιλέξτε με κατάθεση paypal. Aυτόματα το σύστημα καταχώρησης θα σας ενημερώσει για την ακριβή χρέωση μαζι με την αποστολή της παραγγελίας σας και εσείς θα πρέπει να μας καταβάλετε το συνολικό ποσό.

Μόλις γίνει η επιβεβαίωση της μεταφοράς των χρημάτων θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.
Δυνατότητα πληρωμής μέσω paypal ισχύει για όλες τις παραγγελίες.
 
4. Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή στην διευθυνση που έχετε δηλώσει (αντικαταβολή)