Από τις 10:00 εώς 20:00 Καθημερινά - Σάββατο από 10:00 εώς 16:00
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Καλάθι Αγορών
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.
 
1α. Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας μέσω ΕΛΤΑ με ταχυδρομική αντικαταβολή.
Εξοφλείστε την παραγγελία σας μέσω ΕΛΤΑ ταχυδρομείων. Το ταχυδρομείο της περιοχής σας θα σας ενημερώσει τηλεφωνικά ή με ειδοποίηση μέσω ταχυδρόμου για την αφιξη δέματος με αντικαταβολή για να το παραλάβετε. Εσείς με την ειδοποίηση, την ταυτοτητά σας και το χρήματικό ποσό θα το παραλάβετε απο το κοντινότερο ταχυδρομείο της περιοχής σας τις εργάσιμες μέρες και ώρες. (η μέθοδος της ταχυδρομικής αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα)

Για δέματα μέχρι 2 κιλά  η αποστολή με ταχυδρομείο ΕΛΤΑ είναι 2,50 ευρώ πανελλαδικά και η αντικαταβολή είναι επίσης 2,50 ευρώ. Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 0.50 ευρώ.
Εξαιρούνται εμπορεύματα προσφοράς, ογκώδη δέματα και κονσόλες.
 
1β. Πληρωμή με αντικαταβολή και παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας απο ταχυμεταφορικές COURIER [Πόρτα-Πόρτα ή Courier Center ή SPEEDEX]. Αυτό σημαίνει ότι όταν έρθει στο χώρο σας η ταχυμεταφορική εταιρία εσείς θα πρέπει να πληρώσετε την αντικαταβολή για να παραλάβετε το δέμα σας. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε το ακριβές ποσό το οποίο θα δώσετε κατά την παραλαβή του δέματος.
(η μέθοδος της αντικαταβολής με ταχυμεταφορική εταιρία ισχύει για όλη την Ελλάδα) 
Eμπορεύματα σε προσφορά δεν συμμετέχουν στις δωρεάν αποστολές και τα μεταφορικά τους χρεώνονται βάση τιμοκαταλόγου της κάθε εταιρείας που συμμετέχει στο πρόγραμμα της τριγωνικής παραγγελίας. Στην τριγωνική παραγγελία συμετέχει ο καθε πελάτης με την παραγγελια που καταχωρεί, το ηλεκτρονικό κατάστημά μας και η συνεργαζόμενη αποθήκη η οποία αποστέλει το εμπόρευμα και καθορίζει και την χρέωση της αποστολής. [Κάθε εταιρεία έχει τις δικές της χρεώσεις για τις αποστολές δεμάτων]
 
Για δέματα μέχρι 2 κιλά  η αποστολή με ταχυμεταφορική εταιρία είναι 3,00 ευρώ πανελλαδικά και η αντικαταβολή είναι 2,50 ευρώ. Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 0.50 ευρώ.

* Εξαιρούνται ογκώδη και άνω των 2 κιλών δέματα, όλες οι παιχνιδομηχανές καθώς και όλα τα προιόντα σε Προσφορά.   

 
2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ONLINE ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ/ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
 
Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και παραλάβετε τα εμπορεύματα που θέλετε αμέσως από το κεντρικό κατάστημά μας.
Η τηλεφωνική παραγγελία ισχύει για 48 ώρες, κατόπιν αυτόματα ακυρώνεται.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:
ΓΟΥΝΑΡΗ 73, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ,16561, ΑΘΗΝΑ.
Ωράριο: 10.00-20.00 Δευτέρα-Παρασκευή
                10.00-16.00 Σάββατο.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στο 210-9611670 η στο info@gamesclub.gr
 
3. Εγγυήσεις ισχύουν με την επίδειξη της απόδειξης και μόνο με αυτήν στην εκάστοτε αντιπροσωπεία κάθε εμπορεύματος. Σε κάθε περίπτωση εγγύησης απευθύνεστε μόνο στην αντιπροσωπεία και οχι στο καταστημά μας. Ισχύουν οι όποιοι όροι και προυποθέσεις εχει θέσει η καθε αντιπροσωπεία για κάθε είδος.
 
4. Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται δεκτές μέσα σε 14 μέρες και με την επίδειξη της αποδείξης. Χωρίς την πρωτότυπη έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου δεν ισχύει η εγγύηση. Εμπορεύματα χτυπημένα, αλλοιωμένα, ανοιγμένα απο την συσκευασία τους ή ακόμα και με ενδείξεις προσπάθειας ανοίγματος είναι στην διακριτική ευχέρεια του καταστήματός να μην γίνουν αποδεκτά για αλλαγή ή αντικατάσταση. 
Σε όλες τις περιπτώσεις αλλαγής το εμπόρευμα πρέπει να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση στην έδρα μας και κατόπιν με δική σας χρέωση θα αποσταλεί στην διευθυνσή σας. Μετα το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών δεν μπορει να γίνει καμία αλλαγή/επιστροφή/αντικατάσταση.
Επιστροφή χρημάτων και ακύρωση απόδειξης δεν ειναι δυνατόν να γίνει σε καμία περίπτωση.
Σε περίπτωση λάθους ή υπαιτιότητάς μας το εμπόρευμα πρέπει να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση στην έδρα μας και κατόπιν με δική μας χρέωση θα αποσταλεί στην διευθυνσή σας.
Σε περίπτωση καταστροφής μερικής ή ολικής κατά την αποστολή του θα πρέπει να έχετε ζητήσει για επιβεβαίωση απο την courier κατά την παραλαβή του δέματος επίσημο χαρτί που θα πιστοποιεί την κατεστραμμένη συσκευασία και την ενδεχόμενη καταστροφή του εμπορεύματος. Είναι πολύ βασικό και για την δική σας εξυπηρέτηση και ασφάλεια να ελέγχετε την κατάσταση του δέματος πριν την παραλαβή του, και αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλίωση στην εξωτερική συσκευασία να ζητάτε αποδεικτικό επίσημο χαρτί αναφοράς απο την courier για την κατάσταση του δέματος και την ενδεχόμενη μερική η ολική καταστροφή του περιεχομένου.
Προσοχή γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε καμιά αποζημίωση.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του καταστήματος 210-961160.