Από τις 10:00 εώς 20:00 Καθημερινά - Σάββατο από 10:00 εώς 16:00
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Καλάθι Αγορών
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Όροι χρήσης

Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία από την ιστοσελίδα μας, παρακαλώ διαβάστε και συμφωνείστε με τους "Όρους Χρήσης" της.

1. Περιορισμένη άδεια

Το GAMES CLUB υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

2. Μεταβολές

Το GAMES CLUB διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Το GAMES CLUB μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Το GAMES CLUB, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το GAMES CLUB είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα. Για οποιαδήποτε αγορά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

4. Πληρωμή μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας & paypal.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners & American express.

Όλες οι ηλεκτρονικές πληρωμές στο κατάστημά μας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφαλείας SSL [πιστοποιημένη ασφάλεια COMODO] τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (ονοματεπώνυμο, αριθμό & ημερομηνία λήξης της κάρτας κτλ).

Αν θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα κατα την παραλαβή του δέματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας και την ταυτότητά σας, την οποία θα πρέπει να δείξετε οταν σας ζητηθεί. Αν δεν έχετε την ταυτοτητά σας για επιβεβαίωση στοιχείων παραλήπτη η παραγγελία δεν θα παραδίδεται και θα επιστρέφει.

Σε αυτή την περίπτωση θα χρεώνεστε επιπλέον μεταφορικά για την επόμενη προσπάθεια παράδοσης/παραλαβής.

Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.Το ίδιο ισχύει και αν παραγγείλετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.

Στην περίπτωση που έχετε κάνει παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας κατάστηματός με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας για αποστολή στον χώρο σας, εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή απο την τράπεζα σας (συνήθως μεσα σε 24-48 ώρες απο την στιγμή καταχώρισης της παραγγελίας σας) την αποστέλλουμε άμεσα στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.

Για πληρωμές στο κατάστημά μας μέσω πιστωτικής κάρτας έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού της παραγγελίας σας εώς και σε 48 δόσεις (Το επιτόκιο εξαρτάται από την τράπεζά σας).

Σε περίπτωση χρέωσης με paypal η αποστολή θα γίνεται μόνο όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων στον λογαριασμό μας. Η πληρωμή με paypal ενεργοποιείτραι για αγορές άνω των 20.00

5. Εγγυήσεις

Ισχύουν με την επίδειξη της απόδειξης συναλλαγής και μόνο με αυτήν στην εκάστοτε αντιπροσωπεία κάθε εμπορεύματος. Σε κάθε περίπτωση εγγύησης απευθύνεστε μόνο στην αντιπροσωπεία και οχι στο καταστημά μας. Ισχύουν οι όποιοι όροι και προυποθέσεις εχει θέσει η καθε αντιπροσωπεία για κάθε είδος. Σε εμπορεύματα δικής μας εισαγωγής η εγγύηση παρεχεται μονο με δική σας χρέωση και αποστολή του προιόντος για παραλαβή από το κεντρικό καταστημά μας ή με παράδοση του ίδιου του πελάτη στην έδρα μας.

6. Επιστροφές εμπορευμάτων

Γίνονται αποδεκτές μέσα σε 14 ημέρες και με την επίδειξη της απόδειξης ή του τιμολογίου.

Εμπορεύματα χτυπημένα, αλλοιωμένα, ανοιγμένα απο την συσκευασία τους ή ακόμα και με ενδείξεις προσπάθειας ανοίγματος είναι στην διακριτική ευχέρεια του καταστήματός να μην γίνουν αποδεκτά για αλλαγή ή αντικατάσταση.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής - αλλαγής προιόντων θα πρέπει να παραδοθούν σε άριστη κατάσταση στην έδρα μας με δικά σας έξοδα τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας, και κατόπιν με δική σας χρέωση θα αποστέλονται πίσω στην διευθυνσή σας.

Σε περίπτωσεις εγγυήσεων, λάθους εμπορεύματος ή οποιασδήποτε υπαιτιότητάς μας, το εμπόρευμα πρέπει να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση στην έδρα μας με δικά σας έξοδα τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας, και κατόπιν εφόσον επιβεβαιωθεί οτι για το εμπορεύμα ισχυει η εγγύηση ή υπαρχει δική μας υπαιτιοτητά  με δική μας χρέωση θα αποστέλεται πισω στην διευθυνσή σας με ταχυμεταφορική εταιρία.

Σε περίπτωση καταστροφής μερικής ή ολικής του εμπορεύματος κατά την αποστολή του με courier ή ταχυδρομείο θα πρέπει να έχετε ζητήσει για επιβεβαίωση απο την courier κατά την παραλαβή του δέματος επίσημο χαρτί που θα πιστοποιεί την κατεστραμμένη συσκευασία και την ενδεχόμενη καταστοφή του εμπορεύματος.

Είναι πολύ βασικό και για την δική σας εξυπηρέτηση και ασφάλεια να ελέγχετε την κατάσταση του δέματος πριν την παραλαβή του.

Προσοχή γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε καμιά αποζημίωση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του καταστήματος 210-9611670

7. Παραλαβή και πληρωμή εμπορεύματος στο κατάστημά μας.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ WEB ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και παραλάβετε τα εμπορεύματα που θέλετε αμέσως από το κεντρικό κατάστημά μας. Η τηλεφωνική παραγγελία ισχύει για 48 ώρες, κατόπιν ακυρώνεται.

ΟΛΓΑΣ 24, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ,16674, ΑΘΗΝΑ.

Ωράριο: 10.00-21.00 Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-21.00 & Σάββατο 10.00-16.00.


8. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.


Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε και στείλτε μας με fax στο 2109611670 ή με email στο info@gamesclub.gr το αποδεικτικό του αντίτιμου κατάθεσης αναγράφοντας υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο καταχώρησης της παραγγελίας και τον αριθμό της παραγγελίας.

Εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή αποστέλλουμε την παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει άμεσα.

Επιλέξτε όποια τράπεζα επιθυμείτε από τις παρακάτω:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  18100121492  -  ΙΒΑΝ  GR2601101810000018100121492

EUROBANK
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  0026.0523.39.0200089612  -  IBAN  GR0202605230000390200089612

ALPHA BANK
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  386002002002427  -  ΙΒΑΝ  GR0501403860386002002002427

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΛΟΥΙΖΟΣ Γ.

Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά χρημάτων απο άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε εξολοκλήρου όλες τις χρεώσεις μεταφοράς του εμβάσματος πρός τις συνεργαζόμενες σε εμάς τράπεζες.

9. Εμπορεύματα προσφοράς

Σας ενημερώνουμε οτι όλα τα εμπορεύματα προσφοράς δεν αποστέλονται δωρεάν.
Επίσης όλα τα εμπορεύματα προσφοράς αφορούν πώληση για λιανική [1-2 τεμαχια] και εχουν δικλύδα ασφαλείας στο σύστημα ώστε να αποφεύγονται μαζίκες παραγγελίες. Ειναι εμπορευματα που ενδεχεται να ειναι ακομα και κατω απο το κοστος αγορας και προοριζονται μονο για προωθηση/ενημερωση του καταστηματος μας και του site μας μεσω εγγραφης και αγορας απο το online καταστημα. Για αυτους τους λογους θελουμε ολα τα εμπορευματα σε ειδικες τιμες προσφορας να καταληγουν σε πολλους διαφορετικους καταναλωτες και οχι σε ενα ή λίγους πελατες. Με αυτο τον τροπο δινουμε το δικαίωμα σε πολλούς διαφορετικούς πελάτες μέσω των online αγορών να εχουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές με εξαιρετικα χαμηλές τιμές.

Σε ολα τα εμπορεύματα προσφορας οι τιμες ειναι τελικες με φπα 23%. Λογω της ασυμβατοτητας του online καταστηματος δεν γινεται προς το παρον περιοχες με φπα 16% να εχουνε μειωμενες τιμες εφοσον πραγματοποιησουν παραγγελιες ηλεκτρονικα. Oι τιμες των εμπορευματων μπορουν να αποφορολογηθουν η να φορολογηθουν με μειωμενο φπα 16% μονο οταν ειναι οι αναγραφομενες τιμες του καταστηματος.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210-9611670

10. Αγορές μεταχειρισμένων εμπορευμάτων

Σε όλες τις περιπτώσεις αγοράς μεταχειρισμένων εμπορευμάτων είτε απο το φυσικό κατάστημα είτε απο το online καταστημά μας ισχύει περιορισμένη ευθύνη οσο αφορά την λειτουργία του καθε εμπορεύματος. Συγκεκριμένα σε καθε μεταχειρισμένο εμπόρευμα [ηλεκτρονικα, περιφερειακα, παιχνιδια κ.α....] εχει γινει έλεγχος απο το καταστημά μας, έχει επιβεβαιωθεί η λειτουργία του και έπειτα έχει προωθηθεί για πώληση. Σε καμια όμως περιπτωση δεν παρέχεται εγγύηση ολική η μερική. Ο κάθε πελάτης αγοράζοντας μεταχειρισμενο [used] εμπόρευμα δέχεται και αναγνωρίζει την περιορισμένη η καθόλου εγγύηση [αν υπάρχει εγγύηση θα αναφερεται στην περιγραφή του καθε εμπορεύματος]. Ειδικότερα σε παιχνιδια και software καινούργια η μεταχειρισμένα δεν παρέχεται σε καμια περίπτωση εγγύηση και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής η αντικατάστασης. Ο κάθε πελάτης γνωρίζει και αποδέχεται όλους τους όρους με την καταχώρηαη κάθε παραγγελίας.

11. Ακύρωση και άρνηση παραλαβής παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει τηλεφωνικά η με mail να μας ειδοποιήσετε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Οι αποστολές των δεμάτων γίνονται καθημερινά στις 16.00 και Σάββατα στις 13.00 και θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει έγκαιρα [τουλάχιστον 1 ώρα πριν την παραλαβή απο την courier]. Προτιμήστε άμεση επικοινωνία τηλεφωνικά για οποιαδήποτε ακύρωση η αλλαγή διότι η ενημέρωση μεσω mail ενδέχεται να μην γίνει άμεσα αντιληπτη. Σε όλες τις περιπτώσεις που το δέμα σας έχει παραληφθεί απο την courier δεν γίνεται ακύρωση χωρίς χρέωση των μεταφορικων που θα πρέπει να καταβαλει ο παραλήπτης ακόμα και χωρις να παραλάβει το δέμα σε μια απο τις τράπεζες που αναγράφονται στην σελίδα μας. Ο πελάτης θα πρεπει να καταβάλει το συνολο των μεταφορικών ακόμα και σε περίπτωση που αρνηθεί την παραλαβή του για οποιοδήποτε λόγο εφόσον έχει προηγηθέι τηλεφωνική ενημέρωση απο το καταστημά μας και υπάρχει και αντίστοιχο mail που έχει αποσταλεί στο mail που έχει δηλώσει κατα την καταχώρηση της παραγγελίας του. Σε κάθε περιπτωση που δεν καταβάλει τα μεταφορικα, το καταστημά μας έχει την δυνατοτητα να καταχωρήσει τα στοιχεία [ονομα, διευθυνση, μαιλ, τηλεφωνο] στην εφαρμογη που καταγράφονται όλες οι παραγγελίες που αδικαιολόγητα δεν παραλαμβάνονται η ακυρώνονται εκπρόθεσμα. Με αυτο τον τρόπο ενημερώνονται όλα τα online καταστήματα και ο συγκεκριμένος πελάτης δεν θα μπορεί να κατατωρεί παραγγελίες αν πρώτα δεν προπληρώνει το σύνολο του ποσού της κάθε παραγγελίας που θα κάνει σε οποιοδήποτε καταστημα στο μέλλον. Το σύστημα αυτο λειτουργεί ηλεκτρονικά online και στόχος του ειναι να αποτρεψει και να προφυλάξει όλα τα καταστήματα απο ασκοπες αποστολές/χρεώσεις παραγγελιών απο ανευθυνους πελάτες. Οι πελάτες μας θέλουμε να έχουν υπευθυνη στάση απεναντί μας όπως είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε και εμείς απένατι σε όλους τούς πελάτες μας.

12. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία του GAMES CLUB με καθε Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας © 2015.Επιφυλασσομένων όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.